Vill ni köpa häftet?

Delar ni vår vision om att skapa en aktiv och hållbar framtid för våra barn?  Då har ni kommit rätt! Vårt aktivitetshäfte beställs direkt av oss.

Ni har säkert en del funderingar och vi blir glada om ni hör av er till oss direkt. Vi har också sammanställt några utav de vanligaste frågorna här nedan.

Hur många häften måste vi beställa?

Ni gör beställning på minimum 50 häften och efter det kan man göra beställningar i jämna 10-tal.

Vad kostar häftet?

Häftet kostar 200 kr ex moms.

Hur ser betalningsvillkoren ut?

Betalning 20 dagar netto mot faktura.

Vart går pengarna?

Överskottet av pengarna går oavkortat till Generation Peps fond för att skapa förutsättningar till aktiviteter som främjar barn och ungdomars rörelse.

Vad innehåller ett häfte?

Utbudet kommer att presenteras här på hemsidan efterhand.

Det nya häftet kommer att bli det bästa hittills!

Titta gärna på vårt tidigare häfte som för närvarande säljs av föreningar i Stockholm.

Vilka är Generation Pep?

Generation Pep arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Vi står inför en mycket allvarlig samhällsutmaning. De flesta barn och unga i Sverige idag rör sig för lite och äter för dåligt. Dessutom finns stora skillnader mellan barn som växer upp under olika förutsättningar. För lite fysisk aktivitet och ohälsosamma matvanor ökar risken för bland annat depression, diabetes typ 2, sömnstörningar och hjärt-kärlsjukdom. För att vända utvecklingen vill vi skapa en folkrörelse för mer fysisk aktivitet, bättre matvanor och en mer jämlik hälsa för barn och unga.

Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep och vår målsättning att engagera hela samhället i arbetet. Ingen enskild aktör kan lösa problemet på egen hand och därför behöver såväl lokala eldsjälar som företag och politiska beslutsfattare vara med.

Läs mer här:

https://generationpep.se/sv/

[recaptcha size:compact]